NAMA

 • Video produkcija “Dva plus jedan” postoji od 2007. godine. Bavimo se video i audio produkcijom, kao i fotografisanjem.
  Kao krajnji proizvodi iz naše produkcije izašli su mnogobrojni korporativni filmovi, reklame , spotovi, TV emisije, You tube prilozi kao i animacije. Snimanja proslava kao što su: venčanja, rođendani, krštenja, pa sve do snimanja matura i odbrana doktorskih disertacija.
  Zaista širok dijapazon našeg rada govori o tome da je ekipa naše produkcije spremna da odgovori svim izazovima i Vašim željama.
 • Našu produkciju čini tim mladih i kreativnih snimatelja i montažera sa dugogodišnjim iskustvom na TV stanicama kao i u drugim video produkcijama.
 • Oprema sa kojom radimo je moderna i obimna, tu su profesionalne televizijske kamere, dslr-ovi,mirrorless aparati, slajderi kao i dronovi.
  Snimamo sa zemlje, iz vazduha, pa i pod vodom. Za naše objektive prepreke ne postoje!
  Kod nas možete dobiti kompletnu uslugu . Prva i najvažnija je ideja kojih je na pretek, zatim snimanje najnovijom tehnikom, montaža u profesionalnim programima, spikerski glasovi novinara sa televizije i za kraj postprodukcija i 3D animacija.
 • Možemo se pohvaliti da uspešno stvaramo vezu između klijenata i publike kojoj je video namenjen.
  Sarađujemo samo sa najboljim i najiskusnijim fotografima u gradu.
  Dugogodišnja saradnja sa kompanijama kao sto su: Institut za ratarstvo i povrtlarstvo “NS seme”, “Club Reset”, “Yamaha Plattner”, Kulturni centar Novog Sada, Poljoprivredni fakultet, “Mincom”, “CEWE”, “Viber”, “Metro” obuća, “FKL” Temerin i mnogi drugi, ide u prilog činjenici da ozbiljne kompanije imaju poverenje u naš rad već duži niz godina.

Naš Tim

Upoznajte članove našeg tima

Ivan Pavlović

Ivan Pavlović

snimatelj- montažer

Saša Đukić

Saša Đukić

snimatelj - montažer

Slavko Pavlović

Slavko Pavlović

snimatelj - montažer

Boris Bilenjkij

Boris Bilenjkij

snimatelj - montažer

Nemanja Kalinić

Nemanja Kalinić

snimatelj - montažer

Zoran Petrović

Zoran Petrović

snimatelj - montažer

Strahinja Petrović

Strahinja Petrović

snimatelj